Over
WeCruite

Over WeCruite

WeCruite. Opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar brengen, dat is wat we doen.

De wereld om ons heen verandert. Werknemers worden kritischer op een nieuwe werkgever en een nieuwe baan. Een duurzaam beleid, goede mogelijkheden voor ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans worden als vanzelfsprekend gezien. Dit maakt het extra belangrijk om goed te luisteren en maatwerk te leveren.

WeCruite is een werving & selectie- en detacheringsbureau met oog voor detail. We richten ons op financiële functies binnen de accountancy en het bedrijfsleven. Met een focus op groei, geluk, veiligheid en harmonie maken wij dé duurzame match tussen opdrachtgever en kandidaat. Hoe?

Wij nemen de tijd om elkaar te leren kennen en kijken verder dan de harde eisen. We denken mee, durven te adviseren en denken in oplossingen. We gaan hierbij niet voor de eerste de beste match, maar kijken écht of de persoonlijkheden van opdrachtgever en kandidaat bij elkaar passen. We zijn ervan overtuigd dat we zo onze kernwaarden groei, geluk, veiligheid en harmonie uit- en overdragen.

Details maken het verschil en juist die details zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen de kans nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen en in die behoefte willen wij voorzien. Kun je bij je huidige werkgever niet de ontwikkeling pakken die je wilt? Of zoek je al enige tijd naar de juiste medewerker die jouw kantoor écht verder helpt? Laten we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing!

Kleinschalig, op maat en speciaal voor jou. We doen het samen. WeCruite.

Johan Dijkstra

Mijn naam is Johan Dijkstra en de oprichter van WeCruite. Na bijna 10 jaar voor een wereldwijd detacheringsbureau gewerkt te hebben, werd het tijd om op eigen benen te staan. Een kick krijgen van een plaatsing is fantastisch en dat wilde ik uit eigen naam gaan doen.

Werving en selectie is een prachtig en onderschat beroep. Al helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Ik werk op maat, heb focus, aandacht en wil mensen vanuit een intrinsieke motivatie aan een baan helpen. De match maken en een kandidaat lezen geeft daarin een kick. WeCruite is een toffe organisatie waar vooral gedacht wordt in kansen en oplossingen en niet in problemen. Met deze positieve insteek maken wij het verschil.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met vrienden en familie. Een borreltje hier, spelletje daar, maar voor een goed gesprek en een lekker bakje koffie ben ik ook zeker te porren. Verder sport ik graag, actief en passief en bezoek ik graag een voetbalwedstrijd. Tot slot is het maken van (verre) reizen m’n allergrootste hobby!

Marco Mijnheer

Mijn naam is Marco Mijnheer. Als specialist op het gebied van recruitment, HR en de arbeidsmarkt ben ik mede-eigenaar van WeCruite. Zo draag ik mijn steentje bij aan het werkgeluk van mensen.

Vanuit een intrinsieke motivatie help ik je van een goede naar een nog betere baan in de financiële sector. Hierbij werk ik met focus en altijd op maat. Ik heb een aantal mooie opdrachtgevers waar ik concreet voor op zoek ben naar nieuw talent op allerlei niveaus. De combinatie van mijn persoonlijkheid, mijn waarden en expertise zorgen ervoor dat wij samen de baan/kandidaat vinden bij je past. Iemand blij maken met een nieuwe baan is het mooiste dat er is. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid en oprechte interesse. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ga graag te hardlopen, fitnessen of voetballen. Daarnaast kijk ik ook graag naar voetbal en ik ben supporter van Ajax. Verder drink ik graag een biertje met vrienden in de stad, ga ik uit eten met mijn vrouw en ik ga het liefste met de tent op de vakantie!

onze laatste blogs

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu