Over
WeCruite

Over WeCruite

WeCruite. Opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar brengen, dat is wat we doen.

De wereld om ons heen verandert. Werknemers worden kritischer op een nieuwe werkgever en een nieuwe baan. Een duurzaam beleid, goede mogelijkheden voor ontwikkeling en een gezonde werk-privé balans worden als vanzelfsprekend gezien. Dit maakt het extra belangrijk om goed te luisteren en maatwerk te leveren.

WeCruite is een werving & selectie- en detacheringsbureau met oog voor detail. We richten ons op financiële functies binnen de accountancy en het bedrijfsleven. Met een focus op groei, geluk, veiligheid en harmonie maken wij dé duurzame match tussen opdrachtgever en kandidaat. Hoe?

Wij nemen de tijd om elkaar te leren kennen en kijken verder dan de harde eisen. We denken mee, durven te adviseren en denken in oplossingen. We gaan hierbij niet voor de eerste de beste match, maar kijken écht of de persoonlijkheden van opdrachtgever en kandidaat bij elkaar passen. We zijn ervan overtuigd dat we zo onze kernwaarden groei, geluk, veiligheid en harmonie uit- en overdragen.

Details maken het verschil en juist die details zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen de kans nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen en in die behoefte willen wij voorzien. Kun je bij je huidige werkgever niet de ontwikkeling pakken die je wilt? Of zoek je al enige tijd naar de juiste medewerker die jouw kantoor écht verder helpt? Laten we samen op zoek gaan naar de juiste oplossing!

Kleinschalig, op maat en speciaal voor jou. We doen het samen. WeCruite.

Johan Dijkstra

Mijn naam is Johan Dijkstra en de oprichter van WeCruite. Na bijna 10 jaar voor een wereldwijd detacheringsbureau gewerkt te hebben, werd het tijd om op eigen benen te staan. Een kick krijgen van een plaatsing is fantastisch en dat wilde ik uit eigen naam gaan doen.

Werving en selectie is een prachtig en onderschat beroep. Al helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Ik werk op maat, heb focus, aandacht en wil mensen vanuit een intrinsieke motivatie aan een baan helpen. De match maken en een kandidaat lezen geeft daarin een kick. WeCruite is een toffe organisatie waar vooral gedacht wordt in kansen en oplossingen en niet in problemen. Met deze positieve insteek maken wij het verschil.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met vrienden en familie. Een borreltje hier, spelletje daar, maar voor een goed gesprek en een lekker bakje koffie ben ik ook zeker te porren. Verder sport ik graag, actief en passief en bezoek ik graag een voetbalwedstrijd. Tot slot is het maken van (verre) reizen m’n allergrootste hobby!

Marco Mijnheer

Mijn naam is Marco Mijnheer. Als specialist op het gebied van recruitment, HR en de arbeidsmarkt ben ik mede-eigenaar van WeCruite. Zo draag ik mijn steentje bij aan het werkgeluk van mensen.

Vanuit een intrinsieke motivatie help ik je van een goede naar een nog betere baan in de financiële sector. Hierbij werk ik met focus en altijd op maat. Ik heb een aantal mooie opdrachtgevers waar ik concreet voor op zoek ben naar nieuw talent op allerlei niveaus. De combinatie van mijn persoonlijkheid, mijn waarden en expertise zorgen ervoor dat wij samen de baan/kandidaat vinden bij je past. Iemand blij maken met een nieuwe baan is het mooiste dat er is. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid en oprechte interesse. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Ik ga graag te hardlopen, fitnessen of voetballen. Daarnaast kijk ik ook graag naar voetbal en ik ben supporter van Ajax. Verder drink ik graag een biertje met vrienden in de stad, ga ik uit eten met mijn vrouw en ik ga het liefste met de tent op de vakantie!

Mark Olijslager

Mijn naam is Mark Olijslager en ik ben sinds november 2021 werkzaam bij WeCruite. Na het afronden van mijn studie commerciële economie ben ik terecht gekomen bij WeCruite. Het eerste gesprek met Johan en Marco maakte mij gelijk enthousiast.

Bij werving en selectie komt veel kijken en een match is niet zomaar gemaakt. Dit maakt het vak van recruitment consultant uitdagend en boeiend. Iemand helpen aan de juiste baan is waar ik het allemaal voor doe.

Bij WeCruite staat persoonlijkheid en transparantie voorop. Iets waar ik zelf ook voor sta! WeCruite stelt de kandidaat centraal en denkt altijd in mogelijkheden.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te gaan sporten en te reizen. Daarnaast bezoek ik regelmatig de nieuwste films in de bioscoop.

Marita Brouwer

Mijn naam is Marita Brouwer en ik ben Recruitment Consultant bij WeCruite. Ik ben begonnen bij WeCruite als afstudeerstagiaire en sinds juli 2022 ben ik in dienst gegaan bij WeCruite. Waarom ik graag werk in de werving en selectie branche? Ik haal energie uit mijn werk als ik voor iemand een passende werkomgeving vind waar diegene weer werkgeluk en groei ervaart!

Vanuit mijn eigen waarden begeleid ik jou graag naar een betere baan die past bij jouw motivatie en wensen. Je kan van mij verwachten dat ik betrokken, eerlijk en gemotiveerd ben om je te begeleiden in deze nieuwe of eerste stap in je carrière. Daarnaast geef ik er graag een persoonlijke draai aan.

In mijn vrije tijd ben ik altijd in beweging. Ik ga graag fitnessen en wandel graag, het liefst op Ameland. Ik ben hier geboren en getogen en kom hier graag zo nu en dan terug om een heerlijke strandwandeling te maken en te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft. Daarnaast ga ik graag een wijntje drinken met vriendinnen en ga ik regelmatig uiteten met mijn vriend. Ook hou ik ervan om te reizen, van een stedentripje in het weekend tot een verre reis naar de zon.

Geartsje Rispens-Klaversma

Mijn naam is Geartsje Rispens-Klaversma. Ik ben de administratieve kracht bij WeCruite. Zelf ben ik enige tijd werkzaam geweest in de accountancy dus heb ik enige affiniteit met het vakgebied waar personeel voor wordt geworven. Dit maakt het werken binnen WeCruite erg leuk. Het team is jong en enthousiast, dit maakt automatisch dat ik ook enthousiast word!

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. We gaan er graag met z’n vieren op uit, zowel dagjes uit als (verre) vakanties. Daarnaast ben ik het liefst actief bezig. Ik wandel veel, maar sta ook graag binnen de lijnen op het volleybal- en voetbalveld. Ik hou erg van gezelschapsspellen en ga ook graag een uitdaging aan in een escaperoom. Kortom, altijd tijd tekort!

Stefan Brattinga

Mijn naam is Stefan Brattinga, de online marketeer van WeCruite. Dit houdt in dat ik het volgende zoal doe: het bijhouden van de socials, het creëren van off- en online marketinguitingen én op dit moment het bijwerken van deze website 😉

Op dit moment volg ik een tweejarige opleiding van Creative Business aan het NHL Stenden te Leeuwarden. Met deze opleiding wil ik mijn kennis van o.a. (online) marketing, conceptontwikkeling en video- en fotoproductie vergroten.

In mijn vrije tijd zal je mij vaak met een voetbal zien, ik beoefen namelijk nagenoeg elke dag de sport freestyle voetbal. Naast het sporten, probeer ik zoveel mogelijk te reizen en nieuwe culturen te ontdekken. Mijn passie voor foto- en videografie zorgt er dan ook vaak voor dat ik deze reizen zoveel mogelijk probeer vast te leggen op beeld.

Annelein Verhagen

Mijn naam is Annelein Verhagen en ik ben Recruitment Consultant bij WeCruite. Ik ben hier parttime werkzaam en ik houd mij bezig met het bemiddelen van kandidaten in de regio’s: Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Daarnaast ondersteun ik de administratieve werkzaamheden.

Momenteel ben ik bezig met de opleiding HRM, deze rond ik in de zomer van 2023 af. Werken bij WeCruite, biedt mij een goede kans om mij verder te ontwikkelen als HR-professional!

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met mijn vrienden en familie uit Den Haag. Ik ga graag naar de sportschool en op een blauwe maandag speel ik gitaar. Tot slot heb ik een passie voor reizen en nieuwe culturen ontdekken.

Mick van Diermen

Mijn naam is Mick van Diermen en ik ben Recruitment Consultant bij WeCruite sinds november 2022. Gedurende mijn studie Business Administration ben ik in contact gekomen met WeCruite, waar ik een sterk gevoel had dat ik mij opgedane kennis kan uiten in de praktijk. Na een enerverend kennismakingsgesprek ben ik vol goede moed gestart als Recruitment Consultant. Het lijkt mij fantastisch om mensen verder te helpen in hun carrière!

Binnen WeCruite richt ik mij op het verbinden van (interim) professionals in de financiële sector – hierbij kijken wij naar jouw wensen als financial professional, en gaan we zoeken naar dé baan die je zoekt in de accountancy en financiële sector.

Mijn vrije tijd richt ik graag sportief in met fitness en voetbal. Naast sport houd ik er erg van om met vrienden en familie wat te ondernemen en te reizen.

WeCruite -

Rianne Fennema

Mijn naam is Rianne Fennema en ik studeer momenteel Human Resource Management aan het NHL Stenden te Leeuwarden. Ik ben in september 2021 begonnen met de opleiding en zit nu in mijn tweede jaar van de Bacheloropleiding. Tijdens de periode van februari tot en met juni 2023 doe ik mijn meewerkstage als Recruitment Consultant bij WeCruite. Ik ben terecht gekomen in een fijn team dat een leuke en leerzame sfeer biedt.

Ik hoop dat ik tijdens mijn stage meer van de praktijk van HRM mag leren en dat ik het team zo goed mogelijk mag ondersteunen. Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode en ik hoop dat ik veel nieuwe dingen mag leren. Dat komt helemaal goed in dit leuke team!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken, lekker op stap te gaan, te zingen etc. Ik ben een sociaal persoon en ik hoop nog veel meer mensen te mogen ontmoeten en mijn netwerk uit te breiden.

Yoni Poorthuis

Mijn naam is Yoni Poorthuis en sinds 1 maart 2023 ben ik werkzaam voor WeCruite.
Als persoon ben ik iemand die van aanpakken weet, daarnaast heb ik oog voor detail en voer ik al mijn werkzaamheden met enthousiasme uit. Een aantal belangrijke kenmerken die centraal staan voor mijn karakter zijn; loyaliteit, betrokkenheid, vriendelijkheid en representativiteit.

Ik vind het van groot belang dat mensen zich op een werkplek begeven waar zij gehoord en gewaardeerd voelen! De bijdrage die ik hierin kan leveren is o.a. het verbinden van mensen aan de organisatie! Na mijn rol als bedrijfsleider kan ik deze bijdrage voortzetten als Recruitment Consultant voor WeCruite. Kom je in contact met mij? Dan help ik je graag verder!

Buiten werktijd om ben ik graag sportief bezig. Hierbij ben ik 2 maal per week te vinden op het voetbalveld en vul ik de overige tijd in binnen de sportschool. Naast al het sportieve ben ik ook iemand die graag met vrienden samen is.

yoni poorthuis

onze laatste blogs

Een greep uit onze opdrachtgevers