WeCruite. Samen brengen wij opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar.

WeCruite. Samen brengen wij opdrachtgevers en professionals dichter bij elkaar.

Over WeCruite

De wereld om ons heen verandert en ook werknemers worden kritischer op een nieuwe werkgever en een nieuwe baan. Een duurzaam beleid, goede mogelijkheden voor ontwikkeling en een gezonde werk-/privébalans worden als vanzelfsprekend beschouwd. Daarom is het extra belangrijk om goed te luisteren en maatwerk te leveren.

WeCruite is een werving & selectie- en detacheringsbureau met oog voor detail. Focus en maatwerk. Precies wat nodig is om een duurzame match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat . Hierbij richten wij ons op financiële functies binnen de accountancy en het bedrijfsleven.

Wij nemen de tijd om elkaar te kennen. We proberen mee te denken, durven te adviseren en we denken in oplossingen. Hierbij kijken we verder dan de harde eisen en kijken we juist ook of de persoonlijkheden van opdrachtgever en kandidaat goed bij elkaar passen.

Het verschil wordt gemaakt in de details en juist die details zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen de kans nodig heeft om zich te blijven ontwikkelen en in die behoefte willen wij voorzien. Kan je bij je huidige werkgever niet de ontwikkeling pakken die je wilt? Of zoek je al enige tijd naar de juiste medewerker die jouw kantoor echt verder helpt? Laten we de tijd voor elkaar nemen en samen op zoek gaan naar de juiste oplossing.

Kleinschalig, op maat en voor jou. Samen moeten we het doen. WeCruite.

Email
LinkedIn
Telefoon

Johan Dijkstra

Mijn naam is Johan Dijkstra en de oprichter van WeCruite. Na bijna 10 jaar voor een wereldwijd detacheringsbureau gewerkt te hebben werd het tijd om op eigen benen te staan. Een kick krijgen van een plaatsing is fantastisch en dat wilde ik uit eigen naam gaan doen.

Werving en selectie is een prachtig en onderschat beroep. Al helemaal in de huidige arbeidsmarkt. Ik werk op maat, heb focus, aandacht en wil mensen vanuit een intrinsieke motivatie aan een baan helpen. De match maken en een kandidaat lezen geeft daarin een kick. WeCruite is een toffe organisatie waar vooral gedacht wordt in kansen en oplossingen dan in problemen. Met deze positieve insteek denk ik dat wij vooral het verschil maken.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag gezellige dingen met vrienden en familie. Een borreltje hier, spelletje daar, maar voor een goed gesprek en een lekker bakje koffie ben ik ook zeker te porren. Verder mag ik graag sporten, actief en passief en bezoek ik graag een voetbalwedstrijd. Tot slot mag ik graag (verre) reizen maken!

Marco Mijnheer

Mijn naam is Marco Mijnheer en ik ben specialist op het gebied van recruitment, HR en de arbeidsmarkt. In mijn rol als mede-eigenaar van WeCruite draag ik mijn steentje bij aan het werkgeluk van mensen.

Vanuit een intrinsieke motivatie help ik je van een goede naar een betere baan in de financiële sector. Hierbij werk ik met focus en op maat. Ik heb een aantal mooie opdrachtgevers waar ik concreet voor op zoek ben naar nieuw talent op allerlei niveaus. De combinatie van mijn persoonlijkheid, mijn waarden en expertise zorgen ervoor dat wij samen de baan/de kandidaat vinden die bij je past. Iemand blij maken met een nieuwe baan dat is het mooiste wat er is. Mijn dienstverlening kenmerkt zich door betrokkenheid en oprechte interesse. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is voor een persoonlijke noot.

In mijn vrije tijd mag ik graag fitnessen en voetballen. Ik voetbal zelf in het derde elftal van SV Schalkhaar en ik ben supporter van Ajax. Verder vind ik het leuk om met vrienden een biertje te drinken, uiteten te gaan en ik ben één van de weinige mannen die het leuk vindt om te shoppen.

Email
LinkedIn
Telefoon

Onze laatste blogs

Een greep uit onze opdrachtgevers

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

Menu